22 лютого Ліон, Франція, професійний турнір з кікбоксингу ІСКА - “GFCT 5”


НОВИНИ   Міжнародні

 22 лютого у м Ліон, Франція пройшов світовий професійний турнір з кікбоксингу ІСКА - “GFCT 5”. У рамках цього яскравого спортивного свята відбулась матчева зустріч українських та французьких кікбоксерів.
Капітан нашої команди багаторазовий чемпіон України та чемпіон світу 2018-2019 Чубенко Костянтин, спортивний клуб «Нивки» м. Київ, тренер Кононенко Руслан.
Делегацію очолив віце-президент Федерації кікбоксингу України Володимир Ящук.
 

 Результати виступів спортсменів ФКУ «ІСКА» на міжнародній аматорській матчевій зустрічі проти спортсменів Францї , в рамках світового професійного турніру з кікбоксингу ІСКА «GFCT 5»  2 : 3 перемога французів.

   Шпаківська Ангеліна впевнено перемогла за очками . Сіроштан Богдан вдало почав перший раунд , але його необережність у захисті дозволила французькому спортсмену наносити потужни удари ногами в область печінки що і привело до зупинки бою та перемоги француза. Молоді та наполегливі Перевезенцева Татьяна та Будзар Євгеній розпочавши вдало свої поєдинки не змогли стримати далі шалений натиск французьких спортсменів , яких підтримували числені французькі вболівальники , зазнали поразки . Ми так чекали бій у вагові категорії до 81кг нашого капітану Чубенко Костянтина проти досвідченого французького спортсмена Constant Padabadi але доктор змагання зняв його на передодні у зв’язку хворобою , тому була надана перемога українському спортсмену.


Бажаємо усім спортсменам подальших успіхів та очікуємо на чемпіонаті України з 26 по 29 березня  м. Чернігів.