Відкритий чемпіонат міста Мелітополя з кікбоксингу ISKA


НОВИНИ   Всеукраїнські

27 лютого 2021 року на спортивній базі Таврійського державного агротехнологічного університету пройшов відкритий чемпіонат міста Мелітополя з кікбоксингу ІСКА. На урочистому відкритті чемпіонату начальник управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Андрій Жорняк вручив кубки, посвідчення майстра спорту України Синєгубову Артему та залікові кваліфікаційні книжки провідним спортсменам.

Прийняло участь 81 спортсменів які представляли 5 команд з м. Мелітополя та 1 команду з м. Херсона. Після запеклих та безкомпромісних боїв були визначенні та нагородженні медалями і грамотами переможці та призери змагань.

А також були нагородженні кубками: «за найкращий бій» - Толовіков Ростислав (МЦЄ Динамо) та Коваленко (СК Head Shot), «за жагу до перемоги» - Жовтобрюх Владислав (Херсон), «за кращу техніку» - Бекіров Максим (СК Вікинг) та Пинзар Ілля (Херсон), «кращий боєць» - Маслова Діана та Макаренко Олександр (СК Вікинг).

Змагання пройшли за підтримки управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради, ректора Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, д.т.н., професора Кюрчева Володимира Миколайовича.

Організатори змагань виносять слова величезної подяки за допомогу у організації чемпіонату завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту ТДАТУ Газаєву Валерію Нодаровичу.

Даний чемпіонат м. Мелітополя був проведений як кваліфікаційні змагання та відбір найкращих спортсменів до відкритого чемпіонату Запорізької області з кікбоксингу ІСКА, який відбудеться 10 квітня 2021року.