Відкритий Чемпіонат міста Житомир


НОВИНИ   Всеукраїнські

 

Відкритий чемпіонат м. Житомир.

У місті Житомирі 3 29 по 30 травня відбувся перший відкритий чемпіонат з кікбоксингу ІСКА серед усіх вікових груп. Участь у змаганнях взяли участь 152 спортсмени з Львівської, Волинської, Рівненської, Київської, Житомирської областей. Спортсмени змагалися у дисциплінах К-1, лоу-кік, К-1 лайт та лайт-контакт.

Федерація кікбоксингу IСКА в м. Житомирі існує лише рік і за цей час вже підготувала 8 кандидатів у майстри спорту та 13 чемпіонів України. В цих змаганнях прийняли участь 18 команд з Львівської, Луцької, Рівненської, Київської та Житомирської областей.

За результатами змагань перше командне місце виборола команда «Реформа» з міста Ірпінь, друге посіла команда з міста Львів, третє зайняли господарі турніру – команда м. Житомир.

Метою чемпіонату є популяризація кікбоксингу ІСКА та перевірка рівня підготовки спортсменів до чемпіонату України, який запланований у червні місяці.

Особливі подяка за допомогу в організації та проведені чемпіонату (АТ "Житомиробленерго", ТОВ «ПЕТЕР-ТРАНС», ТОВ «ІНТЕГРАЛ-БУД», Депутату міської ради Сергію Гринчуку, Мельнику Івану ДП "Романівський лісгосп АПК", Ковальчук Ірині - Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту м. Житомир, Тимошенко Миколі Михайловичу директору Житомирського агротехнічного коледжу).

https://www.youtube.com/watch?v=eQnKozVh7mM