Чемпіонат України - 2019


НОВИНИ   Всеукраїнські

Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА - 2019

14 – 17 березня 2019 року в спорткомплексі "Київського Національного університету будівництва та архітектури" в м. Київ за адресою вул. Освіти 3, пройшов Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА серед усіх вікових груп спортсменів у дев’яти розділах кікбоксингу.

Учасників чемпіонату привітали Ректор «Київського Національного університету будівництва і архітектури» Куліков Петро Мусійович та Президент Федерації кікбоксингу України ІСКА Мандзюк Олег Андрійович і після гімну та підняття державного прапору України відкрили чемпіонат.

На чемпіонат були делеговані спортсмени з двадцяти областей України за кількістю понад 600 учасників.

Чемпіонат з кікбоксингу ІСКА-2019 відвідав і побажав перемог багаторазовий чемпіон світу, мер міста Києва Віталій Володимирович Клічко, а спортсмени надто довго аплодували і фотографувалися з почесним гостем змагань.

Окрім аматорських боїв в рамках чемпіонату 16 березня був проведений професійний поєдинок за рекорд у ваговій категорії 81 кг. між чемпіонами світу Чубенко Костянтином (м.Київ) та Пінчук Дмитром (м.Чернігів) в якому одноголосним рішенням суддів перемогу виборов Киянин.

Цей чемпіонат був відбіркових до участі у чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA 15-19 жовтня 2019 року в місті Корк (Ірландія) і понад 100 спортсменів готуються до участі у Чемпіонаті світу ISKA-2019.