Чемпіонат України ІСКА К-1 серед дорослих, К-1 лайт серед юніорів ті юнаків 07-10.04.2016 року м. Харків.


НОВИНИ   Всеукраїнські

Передстартовий Харків до чемпіонату світу ІСКА.

Передстартовий Харків до чемпіонату світу ІСКА.

07 – 10 квітня 2016 року на базі легкоатлетичного манежу комунального закладу КДЮСШ "ХТЗ" в м. Харкові за адресою пр. Московський 244/1, пройшов Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА у розділах К-1 серед дорослих і К-1 Лайт серед юніорів та юнаків.

Урочисте відкриття чемпіонату, під звучання гімну та підняття державного прапору, проводили неодноразові чемпіони світу минулих років з чотирьох міст України.

До участі у чемпіонаті були делеговані спортсмени з чотирнадцяти адміністративних регіонів України за кількістю понад 80 дорослих спортсменів та 120 юніорів та юнаків.

На протязі трьох днів запеклих поєдинків на рингу та татамі учасники виборювали звання чемпіонів України з кікбоксингу ІСКА у відповідних розділах та право увійти до бойової когорти найкращих спортсменів держави.

Вказанні всеукраїнські змагання були останнім змаганням по відбору спортсменів до участі у чемпіонату світу ISKA, який пройде 17-22 травня 2016 року в м. Штутгарт (Німеччина), а атлети отримали змогу гідно представляти спортивну Україну на всесвітніх змаганнях за участю делегатів зі ста країн світу.